fbpx

BioZone Scientific International

BioZone Scientific International Inc. ontwikkelt en produceert luchtreinigers op basis van UV licht die bacteriën, virussen, schimmels, sporen en VOC’s, met hun bijbehorende luchtvervuiling en geuren, zelfs in de meest veeleisende omgeving verwijderen. De BioZone producten zijn 100% chemicaliën vrij.

BioZone Scientific International

ACM Processed Air is leverancier van BioZone producten

ACM Processed Air levert producten van BioZone Scientific International die op basis van UV licht bacteriën, virussen, schimmels, sporen en VOC’s, met hun bijbehorende luchtvervuiling en geuren, zelfs in de meest veeleisende omgeving verwijderen.
BioZone AirCare PR30

BioZone AirCare PR30

UV virusbescherming in de lucht voor thuis of op kantoor (vast en draagbaar). Eenvoudige installatie, makkelijke bediening.

BioZone AirCare AC30

BioZone AirCare AC30

Verbetert de luchtkwaliteit, elimineert geuren en beschermd klanten tegen virussen wanneer ze openbare toiletten en badkamers gebruiken.

BioZone CoilCare CCX

BioZone CoilCare

Het kiempdodende desinfectiesysteem met UV licht voor HVAC-apparatuur, incl. koelspiralen, afvoerbakken en ventilatiekanalen.

Over BioZone Scientific International

Het hoofdkantoor staat in het centrum van Florida, VS, BioZone bouwt technologieën die huizen en bedrijven schoner, veiliger en aangenamer maken.

Het oprichtende team begon in 1996 met een focus op het gebruik van natuurlijke, chemicaliënvrije UV-oplossingen voor luchtzuivering. Het succes en de groei van dat bedrijf brachten de grote behoefte aan deze volwassen technologie in nieuwe markten aan het licht. Dit verrassende gebrek aan moderne technologie en innovatie bracht BioZone ertoe om haar eigen oplossingen te creëren en verschillende nieuwe productcategorieën te definiëren op het gebied van geautomatiseerde desinfectie.

In 2004 waren de kernproducten en -oplossingen van BioZone aanwezig, en nieuw management zorgde voor hernieuwde aandacht voor het creëren van categorie bepalende producten. Meerdere patenten leidden tot nieuwe generaties populaire oplossingen en aanvullende productlijnen.

BioZone is diepgeworteld in internationale markten, met klanten in Europa en Azië en partnerschappen met wereldwijde distributeurs die scherp zijn afgestemd op de unieke behoeften van hun gebieden. Hierdoor heeft BioZone  steeds meer manieren gevonden waarop UV-technologie creatief gebruikt kan worden om langdurige problematieken op te kunnen lossen ter verbetering van de menselijke veiligheid en comfort.

Het  hardware-aanbod van BioZone is gebaseerd op deze kernfilosofieën. Het is het doel van BioZone om oplossingen te blijven bieden die huizen en bedrijven schoner, veiliger en aangenamer maken.

In 2014 ontving BioZone de Kitchen Innovations Award van de National Restaurant Association en werd het genoemd op de lijst van bedrijven in Florida om in de gaten te houden.

BioZone heeft onlangs een grote stap voorwaarts gezet in zijn voortdurende groei, toen CEO Ari Ahola het hoofdkantoor verplaatste naar nieuwe kantoren in Orlando, Florida. Ahola, een ervaren, succesvolle ondernemer, heeft de strategie van het bedrijf aangescherpt en is doorgegaan met het opbouwen van een managementteam van wereldklasse.

BioZone Scientific International is een particulier bedrijf met hoofdkantoor in Orlando, Florida, met kantoren in 5 landen op 3 continenten.

Chemicaliën vrije oplossingen en groene initiatieven

BioZone is trots dat ze producten ontwerpen en produceren die voldoen aan de behoeften van een groenere, gezondere wereld.

BioZone neemt zijn rentmeesterschap van de aarde serieus, en haar filosofie strekt zich uit tot haar producten: BioZone helpt mensen en bedrijven de onderhoudskosten te verlagen, de ecologische voetafdruk van hun eigen systemen te verkleinen, de levensduur van hun HVAC- en voedselservice apparatuur te verlengen en de afhankelijkheid van gevaarlijke chemicaliën te verminderen.

Klanten van BioZone

Enkele van ’s werelds meest vooraanstaande merken gebruiken de producten van BioZone.

De UV-oplossingen van BioZone worden door miljoenen over de hele wereld gebruikt om lucht te desinfecteren en de kwaliteit van leven in huizen en bedrijven te verbeteren.

Wereldwijde klanten van BioZone Scientific International

Onze andere partners

ACM Processed Air is distributeur van Ozone Blaster, Clean Air Europe, Nobel Fire Systems en BioZone Scientific International. Samen met deze bedrijven bieden wij de beste producten verkrijgbaar voor een veilige leef- en werkomgeving.