fbpx

Clean Air Europe

Clean Air Europe ontwikkelt en produceert luchtreinigers op basis van UV licht die bacteriën, virussen, schimmels, sporen en VOC’s, met hun bijbehorende luchtvervuiling en geuren, zelfs in de meest veeleisende omgeving verwijderen.

ACM Processed Air B.V. distribueert de Clean Air producten van Clean Air Europe B.V. 

Clean Air Europe

Clean Air Losstaande luchtreinigers met AOP technologie

De Clean Air uv luchtreiniger is speciaal gemaakt om jou, je personeel en je gasten te beschermen tegen ziektemakers in de lucht. Je kunt ze plaatsen in de door jou gewenste ruimte. En zeg nou zelf, de lucht die je samen inademt schoonhouden is toch wel het minste wat je kunt doen voor elkaar.
Clean Air DeskAir AOP Luchtreiniger DT500

Clean Air DeskAir

De Clean Air AOP DeskAir (DT500) is speciaal ontwikkeld voor gebruik in een klein kantoor, woonkamer of slaapkamer. De Clean Air DeskAir behandelt ruimtes tot 74 m3.

Clean Air Micro 5 AOP UV Luchtreiniger

Clean Air Micro 5

De Clean Air AOP Micro 5 is speciaal ontwikkeld voor gebruik in woningen, kleine kantoren, recepties, lobbies, wachtruimtes en behandelkamers. De Micro 5 behandelt ruimtes tot 125 m3.

Clean Air Mini 9 AOP UV Luchtreiniger

Clean Air Mini 9

De Clean Air AOP Mini 9 is speciaal ontwikkeld voor gebruik in wat grotere ruimtes zoals kantoren, klaslokalen, recepties, lobbies, en kelders. De Mini 9 behandelt ruimtes tot 200 m3.

Clean Air Mini 9+5 AOP UV Luchtreiniger

Clean Air Mini 9+5

De Clean Air AOP Mini 9+5 is speciaal ontwikkeld voor gebruik in wat grotere ruimtes zoals kantoren, klaslokalen, recepties, lobbies, en kelders. De Mini 9+5 behandelt ruimtes tot 300 m3.

Clean Air Inbouw HVAC luchtreiniger met UVC, AOP en plasma

De Clean Air PHI HVAC Guardian en REME zijn speciaal gemaakt om geplaatst te worden in luchtbehandelsystemen. De lucht in de ruimte waarin deze luchtbehandeling actief is wordt zo actief gereinigd. De HVAC luchtreiniger en luchtbehandeling werken zo optimaal samen om jou, je personeel en je gasten te beschermen tegen ziektemakers (w.o. Corona) in de lucht.

Clean Air REME HVAC

De Clean Air REME of Reflective Electro Magnetic Energy maakt gebruik van een elektromagnetische energiecel om geïoniseerde hydroperoxiden te creëren, een vriendelijk oxidatiemiddelplasma gemaakt van zuurstof en vochtigheid. Dit luchtzuiverende plasma wordt in het HVAC-kanaal of plenum gestuwd door een stille plasma-voortstuwingsmodule die geen bewegende delen heeft, maar het plasma met 2 cfm voortstuwt. Dit zorgt voor een 24-uurs werking zonder ventilator of ventilator. Het zuiverende plasma wordt door de kanalen voortgestuwd.

Clean Air Europe REME HVAC AOP Plasma gebruiksvoorbeeld

Clean Air PHI HVAC Guardian

De Clean Air PHI HVAC Guardian maakt gebruik van UVC AOP techniek. InDuct uv luchtreiniging is gebaseerd op de werking van de natuur en de zon. Het UV-licht schijnt op een omhulsel, de katalysator genaamd. Door de speciale samenstelling van deze katalysator en vocht uit de lucht ontstaat een proces dat fotokatalyse heet. Er ontstaan oxidanten. Deze oxidanten zijn zeer agressief, maar onschadelijk voor mensen, dieren en planten. De oxidanten bewegen zich op eigen kracht door de ruimte en gaan op zoek naar moleculen om een verbinding mee aan te gaan. De oxidanten verbinden zich met in de lucht aanwezige micro-organismen (virussen, bacteriën, schimmels), gassen, geurtjes en VOS (vluchtige organische stoffen). Zodra ze een dergelijk deeltje tegenkomen treedt, in een fractie van een seconde, het oxidatieproces in werking. Wat overblijft is zuurstof en waterstof.

Clean Air PHI HVAC Guardian InDuct uv luchtreiniging

Clean Air Inbouw airco luchtreiniger voor airconditioning

De Clean Air PHI HVAC Mini is speciaal gemaakt om geplaatst te worden in bestaande airco’s. Zo kun je deze blijven gebruiken en wordt de lucht in de ruimte waarin deze airco hangt gereinigd. Zo werken de luchtreiniger en airco optimaal samen om jou, je personeel en je gasten te beschermen tegen ziektemakers in de lucht. Dit is toch wel het minste wat je kunt doen.

Clean Air Mini AOP HVAC

De Clean Air Mini AOP HVAC is een kleine luchtreiniger voor bijna iedere airconditioning. Het vermindert effectief en snel allergenen veroorzaakt door schimmels, bacteriën en virussen en vervangt deze verontreinigingen voor gezonde frisse lucht. Ook worden schadelijke vluchtige organische stoffen (VOS), fijnstof, rook, pollen, stof, statische elektriciteit, en nog veel meer vervuilingen verwijderd. Een uitstekende milieuvriendelijke manier om gemakkelijk verontreinigingen in de binnenlucht te elimineren.

Clean Air Mini AOP HVAC Airconditioning

Onze andere partners

ACM Processed Air is distributeur van Ozone Blaster, Clean Air Europe, Nobel Fire Systems en BioZone Scientific International. Samen met deze bedrijven bieden wij de beste producten verkrijgbaar voor een veilige leef- en werkomgeving.