fbpx
Clean Air Micro 5, UVC luchtreiniger, uv luchtreiniger, uv lamp

Clean Air Micro 5

€ 1.187,00 ex. btw
Reviews
4.6/5

De Clean Air Micro 5 UVC luchtreiniger helpt je bij het bestrijden van luchtverontreiniging, ziektemakers en nare geurtjes in je woning, slaapkamer, kantoor of behandelkamer. De Micro 5 is geschikt voor ruimtes tot 125 m3. Voor kleinere ruimtes is de Clean Air DeskAir beter geschikt.

Beschrijving van de Clean Air Micro 5

In iedere woning, kantoor, receptie, wachtruimte of behandelkamer is sprake van luchtverontreiniging. Voorbeelden hiervan zijn schimmels, bacteriën, sporen, virussen, vluchtige organische stoffen en ongewenste geuren. Dit zit dus in lucht die je inademt. Dit is normaal geen probleem, maar wanneer het aantal organismen of deeltjes stijgt tot een ongezonde hoeveelheid kun je hier zeker ziek van worden. Dit wordt ook wel het “Sick Building Syndrome” genoemd. De Clean Air Micro 5 UVC luchtreiniger helpt je met het realiseren van een gezond binnenklimaat. Het bestrijdt ziektemakers en zorgt voor een veilige leef- en werkomgeving.

Helpt bij klachten

Heb je last van onderstaande klachten en weet je niet goed waar het vandaan komt? Dan zou het zomaar kunnen dat een UVC luchtreiniger als de Clean Air Micro 5 kan helpen.

Oplossing voor o.a.:

Een Clean Air Micro 5 UV luchtreiniger is ideaal voor

Clean Air Micro 5 Voor Woningen

Thuis

Voor je woon- en slaapkamer, thuiskantoor, kelder of andere ruimtes.

Clean Air Micro 5 Voor Kantoor

Kantoor

Voor je kantoor, kantine, vergaderkamer, werkplaats, etc.

Clean Air Micro 5 Voor Winkels

Winkel

Zorg voor je klanten, en neem extra maatregelen om ze te beschermen.

Clean Air Micro 5 Voor Behandelkamers

Behandelkamer

Voor huisartsen, fysiotherapeuten, tandartsen, kortom iedereen met een behandelkamer.

Clean Air Micro 5 Voor Wachtkamers

Wachtruimte

Zorg dat je wachtende cliënten veilig kunnen wachten en niet extra ziek kunnen worden.

Clean Air Micro 5 Voor Kappers

Kapper / Salon

Voor alle contactberoepen als kappers, nagelsalons, pedicures, massage, etc.

Werking van de Clean Air Micro 5 (AOP technologie)

De UVC techniek van de Clean Air Micro 5 is gebaseerd op de werking van de natuur en de zon. Het UV-licht schijnt op een omhulsel, de katalysator genaamd. Door de speciale samenstelling van deze katalysator en vocht uit de lucht ontstaat een proces dat fotokatalyse heet. Er ontstaan dan oxidanten. Deze oxidanten zijn zeer agressief, maar onschadelijk voor mensen, dieren en planten. De oxidanten bewegen zich op eigen kracht door de ruimte en gaan op zoek naar moleculen om een verbinding mee aan te gaan. De oxidanten verbinden zich met in de lucht aanwezige micro-organismen (virussen, bacteriën, schimmels), gassen, geurtjes en VOS (vluchtige organische stoffen). Zodra ze een dergelijk deeltje tegenkomen treedt, in een fractie van een seconde, het oxidatieproces in werking. Wat overblijft is zuurstof en waterstof.

Voor Gebruik Clean Air Micro 5 C4

Voor gebruik

Na Gebruik Clean Air Micro 5 C4

Na gebruik

Maak je bedrijf Coronaproof!

Eindelijk een apparaat die jou de veilige en schone lucht geeft voor je winkel, kantoor of praktijk waar je al zo lang naar op zoekt bent. Bescherm jezelf, je personeel en klanten tegen alle ongemakken van verontreinigde en besmette (Corona) lucht.

En geniet van schone lucht!

Bij welke symptomen helpt de Clean Air Micro 5?

Symptomen van slechte binnenluchtkwaliteit

Een opvallend kenmerk van deze symptomen is dat het over het algemeen niet optreedt bij één persoon, maar bij meerdere personen. Het gaat dus niet om individuele gevallen, maar doet zich vaak voor bij meerdere mensen in hetzelfde gebouw of woning. Vaak zijn het (te) goed geïsoleerde gebouwen of ruimtes voorzien van een ventilatiesysteem.

Veel mensen leven of werken in gebouwen en ruimtes die ‘ziek’ zijn. Zieke gebouwen maken mensen ziek. Vaak ben je je hiervan niet bewust en worden juist diegenen die we het meest willen beschermen getroffen. Denk hierbij aan kinderen in scholen en kinderdagverblijven, oudere mensen in bejaardenhuizen of patiënten in ziekenhuizen. Maar vergeet ook je eigen veiligheid niet. Thuis, op je werk, in je favoriete sportschool, winkel of bij je tandarts en fysiotherapeut. In veel gevallen heb je geen invloed om de luchtkwaliteit te verbeteren bij andere partijen, maar thuis, in je eigen kantoor of eigen werkplek (behandelkamer) wel.

Ziektemakers

Virussen Reductie% (<24uur)
Coronavirus / COVID-19 99+ %
SARS Virus 99+ %
Norwalk virus 99+ %
Avian Flu virus (vogelgriep) 100 %
H1N1 99+ %
Schimmels/gist Reductie% (<24uur)
Strachybotrys chartarum 99+ %
Candida albicans 99+ %
Bacteriën Reductie%
Staphylococcus Aureus (MRSA) 98+ %
Methicillin Resistent 99+ %
Streptococcus Sp. 96+ %
Pseudumonas Sp. 99+ %
Listeria 99+ %
Escherrichia coli 98+ %
Bacillus spp. 99+ %

Veel gestelde vragen over de Clean Air Micro 5

Dat is het zeker. De UVC techniek van de Clean Air Micro 5 is gebaseerd op de werking van de natuur en de zon. Met een proces dat fotokatalyse heet ontstaan oxidanten. Deze oxidanten zijn zeer agressief, maar onschadelijk voor mensen, dieren en planten. De oxidanten verbinden zich met in de lucht aanwezige micro-organismen (virussen, bacteriën, schimmels), gassen, geurtjes en VOS (vluchtige organische stoffen). Zodra ze een dergelijk deeltje tegenkomen treedt, in een fractie van een seconde, het oxidatieproces in werking. Wat overblijft is zuurstof en waterstof.

De Clean Air Micro 5 is geen medisch apparaat. Bij klachten adviseren wij je altijd contact op te nemen met een arts. De CleanAir Micro 5 zorgt dat de lucht in de ruimte waar jij bent gezonder en schoner is. Hierdoor wordt je minder snel besmet of heb je minder last van bepaalde klachten waar je wellicht bevattelijk voor bent.

De CleanAir Micro 5 zorgt dat de lucht in de ruimte waar jij bent vol zit met oxidanten op zoek naar moleculen om een verbinding mee aan te gaan. De oxidanten verbinden zich met in de lucht aanwezige micro-organismen (virussen, bacteriën, schimmels), gassen, geurtjes en VOS (vluchtige organische stoffen). Zodra ze een dergelijk deeltje tegenkomen treedt, in een fractie van een seconde, het oxidatieproces in werking. Wat overblijft is zuurstof en waterstof. Er is geen officieel onderzoek dat onomstotelijk aantoont dat de Clean Air Micro 5 zorgt dat je geen Corona besmetting oploopt. Afgezien van een dergelijk onderzoek helpt het zeker met het aantal virusdeeltjes in de lucht te verminderen. En als er minder deeltjes in de lucht zijn, is de kans dat je besmet raakt natuurlijk kleiner.

Specificaties van de Clean Air Micro 5 UVC luchtreiniger

De Clean Air Micro 5 luchtreiniger met AOP technologie wordt primair toegepast in ruimtes zonder centraal luchtbehandelingssysteem of losse ruimtes. Deze uvc luchtreiniger kun je dus zonder problemen plaatsen in de gewenste ruimtes.

Specificaties Clean Air Micro 5
Capaciteit tot 125 m3, met ventilator 85 m3/uur
Techniek AOP
Aansluitwaarde 12V met 230V adapter
Verbruik 15 Watt
Afmetingen 100 x 100 x 390/250mm
Bediening uit / medium / hoog
Gewicht 1,5kg
Toepassing Woningen, kleine kantoren, recepties, lobbies, wachtruimtes en behandelkamers