fbpx
Introductie Nobel Fire Systems keukenbrand blussysteem voor Delta Loyd en Allianz

Delta Lloyd en Allianz reageren enthousiast en positief op presentatie Nobel keukenbrand blussystemen

Verzekeringsmaatschappijen Delta Lloyd en Allianz reageren uiterst enthousiast en zeer positief op onze presentatie van Nobel Fire Systems K-serie automatische keukenbrand blussystemen.

Op verzoek van Delta Lloyd en Allianz heeft onze bedrijfsvoerder 16 december jl. een uiterst informatieve voorlichting en presentatie mogen geven over onze innovatieve keukenbrand blussystemen die vandaag de dag reeds door heel Nederland in menig restaurant-, bedrijfskeuken en horecagelegenheid de (vette) luchtkanalen en professionele afzuigkappen van (inslaande) brand behoeden. Vet is namelijk een zeer goede geleider voor vuur/brand en zeer licht ontvlambaar. De doorgaans aanwezige vette aanslag in luchtkanalen kan indien deze eenmaal vlam vat desastreuze gevolgen hebben voor het horecabedrijf. Brand in een restaurant of horecagelegenheid ontstaat dan ook voornamelijk in de keuken en staat met stip op nummer één als het gaat om brandrisico in horecazaken.

Onze innovatieve keukenbrand blussystemen detecteren en blussen automatisch de gedetecteerde brand en zorgen door middel van het vloeibare blusmiddel ervoor dat de aanwezige keukenapparatuur een minimale gevolgschade ondergaat, ook zorgt het voor een directe blussing in het luchtkanaal van de afzuigkap, zodat het vuur zich ook niet via de vette aanslag in de luchtkanalen kan verspreiden.

De Nobel K-serie kan naderhand ingebouwd worden in bestaande keuken afzuigkappen, door de samenwerking met onze RVS-expert Pels kunnen de blussystemen en sproeiers/nozzles al direct bij nieuwe restaurant afzuigkappen in de fabriek worden ingebouwd.

ACM Processed Air is dé ontzorger voor horeca en bedrijfskeukens, wij leveren innovatieve oplossingen speciaal gericht op horecabedrijven. Van keukenbrand blussystemen tot geurneutralisatie en antibacteriële luchtreiniging en oppervlakte desinfectie gebaseerd op NASA-technologie.