fbpx
schone lucht kantorencentrum houten

Gezond binnenklimaat en schone lucht voor huurders kantorencentrum in Houten

In ieder gebouw is sprake van luchtverontreiniging, voorbeelden hiervan zijn schimmels, bacteriën, sporen, virussen en ongewenste geuren. Dit zit dus in lucht die je inademt, maar wat normaal geen probleem is. In deze tijd is daar het Corona virus bijgekomen wat extra zorgen brengt voor veel ondernemers.

Zo vond ook de verhuurder van het kantorencentrum in Houten aan de Duwboot 13. Deze verhuurder nam verantwoordelijkheid om zijn huurders een veilige en gezonde werkomgeving te bieden. Want dat dit tegenwoordig nodig is is afgelopen jaar toch wel duidelijk geworden. Daarbij is één centrale oplossing in het kantorencentrum veel voordeliger dan als alle huurders dit zelf moeten regelen.

De verhuurder biedt zijn huurders zo een locatie voorzien van een gezond binnenklimaat. Met deze installatie oogst hij een hoop sympathie van zijn huurders die hun medewerkers nu ook schone lucht en een gezonde werkplek kunnen bieden.

Zo kan iedereen in het gebouw nu genieten van extra bescherming tegen o.a.:

 • Het Sick Building Syndroom
 • Corona
 • Luchtweginfecties
 • Astma
 • COPD
 • Huisstofmijt
 • Hooikoorts
 • Verkoudheid
 • etc.
gezond binnenklimaat kantorencentrum houten

heb je ook interesse in een gezond binnenklimaat, een gezonde werkplek of schone lucht op je werk? Neem dan contact op, we helpen je graag verder.

Toegepaste techniek

ACM Processed Air heeft het luchtbehandelingsysteem voorzien van een Clean Air PHI HVAC InDuct luchtreiniger voorzien van een uv-c lamp met AOP technologie. Deze technologie helpt met het bestrijden van luchtverontreiniging en Corona in o.a. kantoorgebouwen en zorgt voor een gezond binnenklimaat.

Clean Air PHI HVAC Guardian

De Clean Air PHI HVAC Guardian is speciaal gemaakt om geplaatst te worden in luchtbehandelsystemen. De lucht in de ruimte waarin deze luchtbehandeling actief is wordt zo actief gereinigd. De HVAC luchtreiniger en luchtbehandeling werken zo optimaal samen om iedereen te beschermen tegen ziektemakers (w.o. Corona) in de lucht.

Een Clean Air UV luchtreiniger heeft de volgende voordelen:

 • Beschermt tegen Corona door de aerosolen in de lucht onschadelijk te maken
 • Zorgt voor blij en energiek personeel
 • Zorgt voor minder ziekteverzuim
 • Meer omzet en productie

Luchtreinigers voor een gezond binnenklimaat

Er is een enorme diversiteit aan ruimtes en het gebruik van ruimtes dat geen enkele uv luchtreiniger geschikt zal zijn voor iedere toepassing. Om verontreinigde lucht op de juiste en veilige manier te reinigen met uv-c licht, zal het het juiste type uvc luchtreiniger geplaatst moeten worden. Laat je hier goed over adviseren, want verkeerd gebruik kan mogelijk schadelijk zijn voor de gezondheid, terwijl je het juist plaatst om een veilige leef- en werkomgeving te realiseren.

Stand Alone

Losstaande UV-C luchtreinigers speciaal ontwikkeld voor slaapkamers tot klaslokalen. Ruimtes van 74 tot 300 m3.

InDuct

Een HVAC luchtreiniger speciaal ontwikkeld voor inbouw in bestaande HVAC kanalen. Voor volumes van 500 tot 30.000m3.

Luchtbehandeling

Een UV-C luchtreiniger coil speciaal ontwikkeld voor luchtbehandelingskasten. Voor vragen graag contact opnemen.