fbpx

Nobel Fire Systems K-Serie keukenbrand blussysteem

De Nobel Fire Systems K-serie keukenbrand blussysteem wordt gebruikt in zowel land- als maritieme toepassingen voor brandbestrijding in keukens en kombuizen. Het keukenbrand blussysteem heeft tal van wereldwijde goedkeuringen. Het is het enige elektrische systeem op de markt en heeft een aantal belangrijke voordelen en voordelen ten opzichte van traditionele mechanische systemen.

Nobel Fire Systems K-Series keukenbrand blussysteem keuken horeca

Automatische keukenbrand blussystemen van Nobel Fire Systems

Nobel Fire Systems ontwikkelt en produceert al ruim 30 jaar brandblussystemen voor bijzondere locaties en omstandigheden. Voor professionele keukens van restaurants en horecagelegenheden heeft Nobel de K-serie ontworpen, een automatisch detecterend keukenbrand blussysteem, omdat keukenbrand desastreuze gevolgen kan veroorzaken! Restaurants hebben namelijk een zeer hoog risico op brandgevaar doordat de afgezogen vette bakdampen het gehele luchtafvoersysteem verontreinigen en een licht ontvlambare vetlaag in de luchtkanalen achterlaat.

De Nobel K-serie is een innovatief keukenbrand blussysteem voor grootkeukens

Een snelle detectie in combinatie met een doeltreffende blussing zijn van belang om mensenlevens, bedrijfsgoederen, keukenapparatuur, voedselvoorraden, vastgoed en het milieu te sparen. Samen met Nobel bieden wij u het hele pakket aan brandpreventie vanaf de risico analyse, het advies, tot aan de levering en installatie plus het onderhoud aan toe. Nobel biedt een compleet brandpreventie programma aan blusmiddelen en installaties waarmee we ook in uw geval maatwerk kunnen leveren.

Veilig keukenbrand blusmiddel voorkomt ernstige gevolgschade

De lage, bijna neutrale, pH-waarde van het keukenbrand blusmiddel voorkomt dat de apparatuur in de keuken ernstige gevolgschade ondergaat bij een blussing. Doordat het Nobel keukenbrand blussysteem bij blussing een minimaal benodigde hoeveelheid blusmiddel gebruikt is ook het opruimen en schoonmaken na de blussing eenvoudig en snel gedaan met de normale reinigingsmiddelen aanwezig in uw keuken. De geheel uit (geborsteld) roestvast staal vervaardigde Nobel K-series is tot en met het leidingwerk en de spuitmonden esthetisch ontworpen om in het professionele keukenbeeld te passen.

Hygiëne professionele keukens net zo belangrijk als functionaliteit en uiterlijk

Voor ons weegt het hygiënische aspect in professionele keukens net zo zwaar als de functionaliteit en het uiterlijk ertoe doen. De Nobel K-serie is getest en goedgekeurd volgens LPS 1223. Het systeem is conform de Britse- en Europese normen gefabriceerd in overeenstemming met ISO 9001:2008. Het voldoet tevens aan de eisen van BS 5839 EN54, BS 7273, NEPA 17 en is CE-geaccordeerd. Het systeem is getest en goedgekeurd door de LPCB (Loss Prevention Certification Board-CIBV) conform ISO 15371:2009 en heeft type goedkeuringen van de MCA, ABS, DNV GL, Lloyds en het Koreaanse Assurantie register.

Maatwerk

Scherpe prijs

Bescherming

Detectie

Eenvoudige reiniging

Integratie

Voordelen van Nobel Fire Systems K-Serie

Nobel Fire Systems K-Series keukenbrand blussysteem keuken horeca

Werking van Nobel Fire Systems K-Serie

Bekijk in onderstaande video de werking en voordelen van het Nobel Fire Systems K-Serie keukenbrand blussysteem keuken

Voorkom problemen, bescherm jezelf!

Ben jij die persoon die het beste wil voor je personeel? Wil je ze in een veilige omgeving laten werken die eenvoudig schoon te houden is? Neem dan contact op om te kijken hoe we kunnen helpen om jou en je personeel te beschermen tegen brandgevaar

Zonder brand werkt fijner!

Nobel K-serie grootkeuken brandveiligheid horeca

Het Nobel Fire Systems K-Serie blussysteem horeca biedt veel voordelen voor alle horeca en restaurant eigenaren.

Gas generator technologie

In het gehele blussysteem bevinden zich geen mechanisch bewegende delen. Alle onderdelen zijn elektrisch bediend.

Bediening en controle

Voor de K-serie blusunits is een aantal intelligente controlepanelen leverbaar. De keuze hangt af van de situatie ter plekke.​

Blussysteem spuitmonden

Alle nozzles in de Nobel K-serie zijn van RVS en van het lagedruk volle conus neveltype. In het systeem zitten er 6.

Branddetectie mogelijkheden

Er zijn twee detectiemogelijkheden beschikbaar: Een LPCB sonde detector en een UL lineaire hitte sensor.

Blusmiddel containers

De containers zijn allemaal voorzien van een fraai, modern en geborsteld oppervlak dat makkelijk schoon te houden is.

Leiding- en fitwerk

Het leidingwerk en fitwerk is conform het hoge kwaliteitsniveau. De hele Nobel installatie bestaat uit RVS componenten.

Busvloeistof Liquid Nobel K

Het vloeibare blusmiddel is een oplossing gebaseerd op organische kaliumzouten. Die reageren met de zure vetten in oliën en vetten.

Vergelijking met Ansul R102

Wil je weten waarom de Nobel K-Serie beter is dan de Ansul R102? Bekijk dan de gehele vergelijking tussen de twee systemen.

Keukenbrand blussysteem keuken restaurant en horeca

Nobel K-serie automatische keukenbrand blussystemen zijn de waakhonden in talloze Europese grootkeukens en professionele keukens

Grootkeuken blussystemen van Nobel zijn de onoverwinnelijke tegenstander van keukenbrand in uw professionele keuken. Ook onder de moeilijkste omstandigheden werkt het systeem effectief en geeft een minimale gevolgschade. Direct ingebouwd bij nieuwe restaurant afzuigkappen, maar ook naderhand in te bouwen door onze installateur.

Keukenbrand voorkomen met een horeca grootkeuken blussysteem

Met de Nobel K-serie keukenbrand blussysteem voor grootkeukens bieden wij je een oplossing voor een volledige bescherming tegen keukenbrand in bakdampafzuigingen en afzuigkappen voor iedere locatie en op elk gebied van voedselbereiding. Een belangrijk pluspunt is de unieke bescherming en brandbeveiliging van het vetkanaal. Deze serie grootkeuken blussystemen is geheel elektronisch bewaakt en heeft geen mechanische bewegende delen. Direct ingebouwd bij nieuwe afzuigkappen, maar ook naderhand in te bouwen door onze eigen installatie teams.

Het beste grootkeuken blussysteem dat momenteel verkrijgbaar is

Daarom kiezen de grote namen als Spirit Group, Nando´s, Jamie Oliver, Gordon Ramsay, KFC en Holiday Inn voor blusapparatuur in hun grootkeukens van de Nobel Fire Systems K-Serie. Ook de Britse verzekeringsgroep, Allianz, heeft voor Nobel Fire Systems gekozen als ´Preferred Systems Provider´ en geeft de voorkeur aan voor deze speciaal ontwikkelde grootkeuken brandblussystemen als de meest ultieme brandpreventie, zodat keukenbrand voorkomen kan worden in de professionele grootkeukens. Elk keukenbrand blussysteem wordt door middel van een uitgebreide risico-analyse samengesteld om in welke keukenconfiguratie dan ook optimaal te kunnen blussen met een minimale gevolgschade. Op deze manier wordt de grootkeuken brandveiligheid beter gewaarborgd voor jezelf, je medewerkers en je klanten.