fbpx

Nieuws

Op deze pagina vind je nieuwswaardige berichten over thema’s als ACM Processed Air, luchtreiniging met uv-c techniek, corona en oppervlakte desinfectie, geurreductie voor horecakeukens en de brandveiligheid in horecakeukens.

  • Alles
  • Gezond binnenklimaat
  • Keukenbrand blussysteem
  • Nobel Fire Systems
  • Schone lucht
Introductie Nobel Fire Systems keukenbrand blussysteem voor Delta Loyd en Allianz

Delta Lloyd en Allianz reageren enthousiast en positief op presentatie Nobel keukenbrand blussystemen

Verzekeringsmaatschappijen Delta Lloyd en Allianz reageren uiterst enthousiast en zeer positief op onze presentatie van het Nobel Fire Systems K-serie automatische keukenbrand blussysteem.
Lees verder »
Brand bij McDonald's in Dordrecht

Keukenbrand is een groot risico voor restaurant en horecakeukens, van groot tot klein!

McDonald’s Dordrecht gaat een paar dagen dicht vanwege een keukenbrand, naast alle schade is een sluiting een enorme kostenpost voor het restaurant.
Lees verder »
schone lucht kantorencentrum houten

Gezond binnenklimaat en schone lucht voor huurders kantorencentrum in Houten

In ieder gebouw is sprake van luchtverontreiniging, voorbeelden hiervan zijn schimmels, bacteriën, sporen, virussen en ongewenste geuren. Dit zit dus in lucht die je inademt, ...
Lees verder »

Oplossingen voor een veilige leef- en werkomgeving

De innovatieve en technisch hoogstaande producten van ACM Processed Air zijn een begrip in de horeca. Met de horeca ontgeuringsinstallatie en het keukenbrand blussysteem bieden wij unieke producten aan voor geurreductie en brandveiligheid in Nederland. Naast de veiligheid in de horeca keukens bieden wij ook oplossingen voor een gezond binnenklimaat voor o.a. scholen, kantoren, kinderdagverblijven en verpleegtehuizen. Dit doen wij o.a. met de inzet van een airco luchtreiniger of een luchtreiniger voor luchtbehandelsystemen (HVACInDuctCoil) op basis van UV-C, ionisatie en/of plasma technologie.

Geurreductie

Van stank wordt iedereen gek. Dus voorkom stank in je keuken, restaurant, kantoor of werkplek en geef je buren, gasten en personeel het genot van frisse lucht.

Brandveiligheid

Als de vlam in de pan slaat is het leed vaak niet te overzien. Met een goed keukenbrand blussysteem neem je je verantwoordelijkheid voor je personeel, je gasten en jezelf.

Luchtreiniging

In ieder gebouw zijn sporen, schimmels, geuren, bacteriën en virussen aanwezig. Een luchtreiniger zorgt voor een gezond binnenklimaat waar iedereen blij van wordt.

Desinfectie

Voorkom besmettingen van virussen, bacteriën, micro organismen en schimmels met de oppervlakte desinfectie oplossingen van ACM Processed Air.