fbpx

Nobel Fire Systems

Nobel Fire Systems, opgericht in 2003, is een onafhankelijk bedrijf dat brandbestrijdings- en detectiesystemen aanbiedt aan zijn klanten met speciale behoeften voor brandbestrijding.

Nobel Fire Systems

ACM Processed Air is distributeur van Nobel Fire Systems

ACM Processed Air distribueert producten van Nobel Fire Systems die worden gebruikt voor brandbestrijding in keukens en kombuizen.

Nobel Fire Systems K-Series keukenbrand blussysteem keuken horeca

Nobel Fire Systems K-Serie

De Nobel Fire Systems K-serie wordt gebruikt in zowel land- als maritieme toepassingen voor brandbestrijding in keukens en kombuizen. Het keukenbrand blussysteem heeft tal van wereldwijde goedkeuringen. Het is het enige elektrische systeem op de markt en heeft een aantal belangrijke voordelen en voordelen ten opzichte van traditionele mechanische systemen. Het product wordt gefabriceerd door Nobel in het Verenigd Koninkrijk.

Over Nobel Fire Systems

Nobel Fire Systems maakt gebruik van de best beschikbare technologie. Hierdoor zal het ontwerp, de installatie en klantenondersteuning consequent toonaangevend blijven in de branche. Nobel Fire Systems heeft een absolute toewijding aan continue mensen- en productontwikkeling en zorgt daarom voor regelmatige investeringen, zowel in het handhaven van de extreem hoge normen van het bestaande team en productassortiment als in het versterken van ons aanbod met nieuwe en opwindende toevoegingen.

Nobel Fire Systems is een erkende marktleider en is even goed thuis in het omgaan met operaties op één locatie of met multinationale blue chips. Nobel Fire Systems heeft een netwerk van distributeurs over de hele wereld. Nobel Fire Systems heeft ongeacht de locatie van de klant of wat de brandbestrijding vereiste is, de optimale oplossing voorhanden.

Nobel Fire Systems neemt samen met ACM Processed Air de zorgen uit handen over jouw behoeften op het gebied van brandbeveiliging, zodat jij dat zelf niet hoeft te doen.

Onze andere partners

ACM Processed Air is distributeur van Ozone Blaster, Clean Air Europe, Nobel Fire Systems en BioZone Scientific International. Samen met deze bedrijven bieden wij de beste producten verkrijgbaar voor een veilige leef- en werkomgeving.