fbpx

Oppervlakte desinfectie

In ieder gebouw is sprake van lucht- en oppervlakteverontreiniging, voorbeelden hiervan zijn schimmels, bacteriën, sporen, virussen en ongewenste geuren. Dit zit dus in lucht die je inademt en op de spullen die je aanraakt. Normaal is dit geen probleem, maar wanneer het aantal en soort organismen groeit tot een ongezonde hoeveelheid kun je hier ziek van worden.

Als ondernemer wil je natuurlijk niet dat gasten of klanten last hebben van vieze geurtjes of na een bezoek ziek worden. Niet leuk voor de klant en het zal je zeker niet helpen aan een positieve review of reputatie.

Gelukkig is hier een oplossing voor en kun je preventief zorgen voor schone en gedesinfecteerde oppervlakten.

Oppervlakte desinfectie en geurverwijdering met BioZone AirCare technologie

Geurverwijdering en oppervlakte desinfectie met één apparaat

De luchtreinigers van BioZone zorgen ervoor dat bacteriën en schimmels verdwijnen. Stof dwarrelt minder neer (makkelijker weg te halen) en ronddwalende virussen worden geëlimineerd. Mensen hebben minder last van vervelende geuren en profiteren van een gezondere omgeving door een beter luchtkwaliteit, wat zich kan vertalen in een minder benauwd gevoel. Heb je dus last van vervelende geuren door huisdieren, roken, vocht of enige andere organische oorzaak dan is een BioZone AirCare uv luchtreiniger de oplossing. En natuurlijk voldoen deze uv-c luchtreinigers aan de nieuwste Europese normering wat betreft luchtreinigers.

Voordelen van oppervlakte desinfectie en geurverwijdering

Een goede professionele lucht en oppervlakte reiniger op basic van uv-c licht en UVC plasmatechiek houdt je bedrijf draaiende.

Bescherming tegen Corona

Blij en energiek personeel

Minder ziekteverzuim

Meer productie en omzet

Bij welke symptomen helpt oppervlakte desinfectie?

In ieder gebouw zijn schimmels, bacteriën, sporen, virussen en geuren aanwezig. Dus ook in de lucht die we inademen. Dit is normaal, behalve wanneer het aantal organismen stijgt tot een ongezonde hoeveelheid. Dan krijgen we last van de luchtkwaliteit binnenshuis en spreekt men van het “Sick Building Syndrome”.

Veel van jullie leven of werken in gebouwen en ruimtes die ‘ziek’ zijn. Zieke gebouwen maken mensen ziek. Vaak ben je je hiervan niet bewust en worden dan juist diegenen die we het meest willen beschermen getroffen. Denk hierbij aan kinderen in scholen en kinderdagverblijven, oudere mensen in bejaardenhuizen of patiënten in ziekenhuizen. Maar vergeet ook je eigen veiligheid niet. Thuis, op je werk, in je favoriete sportschool of bij je tandarts en fysiotherapeut.

Symptomen van slechte binnenluchtkwaliteit

Een opvallende kenmerk van deze symptomen is dat het over het algemeen niet optreedt bij één persoon, maar bij een hele groep. Het gaat dus niet om individuele gevallen, maar doet zich het vaakst voor bij meerdere mensen in eenzelfde gebouw. Vaak zijn het gesloten bureauruimtes met een ventilatiesysteem.
Verontreinigde lucht die we inademen

Interesse in oppervlakte desinfectie?

Wil jij het beste voor jezelf en je medewerkers? Wil je dat ze optimaal kunnen presteren omdat ze lekker in hun vel zitten en niet ziek zijn? Neem dan contact op om te kijken hoe we jou kunnen helpen aan een schone, veilige en geurvrije ruimte.  

Want gezonde lucht werkt beter!

Werking van BioZone AirCare oppervlakte desinfectie

De compacte BioZone Aircare (UVC Plasmatechniek) desinfecteert de lucht en inactiveert (bijvoorbeeld met virusdeeltjes of bacteriën) besmette aerosolen binnen 0,44 seconden. Ook alle oppervlakken in de ruimte worden gedesinfecteerd en dit al binnen 0,67 seconden. Omdat de ruimte zich zeer snel vult met actief geïoniseerd zuurstof (werkt sterk desinfecterend; log-5) en overal mee in contact komt kun je met één los BioZone AirCare systeem een ruimte van 200m2 zo’n 7-8 keer per uur behandelen/desinfecteren en dit op een continue basis. Het is 100% veilig voor de gezondheid, er worden geen chemicaliën gebruikt en het restproduct is slechts zuurstof en water. Dit voorkomt dat mensen in een gebouw besmettingen oplopen door het aanraken van niet goed gereinigde oppervlakken of door het inhaleren van besmette aerosolen. De 1,5 meter richtlijnen van het RIVM en het vermijden van fysiek contact blijven wel een verplichting. Deze techniek is als een aanvulling bedoeld op de bestaande reinigings- en desinfectie protocollen. Dit draagt enorm bij aan het veiligheidsgevoel van gasten en medewerkers.

BioZone AirCare AC30, BioZone AirCare AC-30 technologie uitgelegd

Specificaties van de BioZone AirCare oppervlakte desinfectie apparaten

De Clean Air PHI HVAC Guardian HVAC luchtreiniger met AOP technologie wordt primair toegepast in luchtkanaal systemen en luchtbehandelingskasten. Het is geadviseerd om advies in te winnen om te kijken welke variant het beste geschikt is voor jouw situatie.

Specificaties van de BioZone AirCare AC-30 en BioZone AirCare PR-30

Specificaties BioZone AirCare AC-30 BioZone AirCare PR-30
Capaciteit Maximale ruimte tot 200m2 Maximale ruimte tot 200m2
Aansluitwaarde 100-240 V AC (50/60Hz) 12V met 230V adapter
Verbruik < 12 Watt < 12 Watt
Afmetingen 401 x 131 x 91mm 265 x 220 x 110mm
Plaatsing Plaatsing hoog in de ruimte aan het plafond of aan de wand Plaatsing hoog in de ruimte op een kast of montage aan de wand

Werking van de BioZone AirCare

De BioZone AirCare is effectief in het bestrijden van het COVID-19-virus. De BioZone AirCare levert hierdoor een waardevolle bijdrage om de binnenluchtkwaliteit van publieke- en commerciële ruimtes te verbeteren en biedt een oplossing om mensen direct te beschermen tegen oppervlakte besmetting van het SARS-CoV-2-virus.

De BioZone technologie vermindert:
99,999% van oppervlakte E. coli
99,999% van oppervlakte Listeria
100% van oppervlakte Salmonella
98,24% van de bacteriën in de lucht
100% van H2S4 in de lucht
99.999 van het Aviaire Influenza Virus (H5N2)
99.999 van het Parainfluenza Virus (hPIV-3)
BioZone AirCare AC30, BioZone AirCare PR30, bacterie vermindering overzicht