fbpx

Onze partners

Wij willen alleen het beste voor jou en daarom werken we samen met speciaal geselecteerde partners om dat te bereiken. ACM Processed Air biedt je hierdoor één aanspreekpunt voor al je projecten.

Partners van ACM Processed Air
ACM Processed Air is partner van Pels RVS

Pels RVS

Pels is jouw fabrikant voor RVS grootkeukens, keukeninterieur en afzuigkappen. Met duurzame oplossingen alles wat je nodig hebt voor de professionele keuken. Vervaardigd conform alle eisen voor de bedrijfshygiëne.

www.pels-rvs.nl

ACM Processed Air is partner van Clean Air

Clean Air Europe

Clean Air Europe ontwikkelt en produceert luchtreinigers op basis van UV licht die bacteriën, virussen, schimmels, sporen en VOC’s, met hun bijbehorende luchtvervuiling en geuren, zelfs in de meest veeleisende omgeving verwijderen.

www.cleanair-europe.com

ACM Processed Air is partner van VOC Grootkeukens

VoC Grootkeukens

VoC Grootkeukens is gespecialiseerd in professionele keukens uit alle windstreken. Van het mysterieuze Verre Oosten tot het zinderende India, de nieuwste trends in grills, hout- en houtskoolovens tot de beste Italiaanse pizza-ovens maar ook leveren wij alle denkbare apparatuur voor traditionele Westerse restaurants en buffetkeukens.

www.vocgrootkeukens.nl

ACM Processed Air is partner van BioZone International

BioZone Scientific International

BioZone Scientific International Inc. ontwikkelt en produceert luchtreinigers op basis van UV licht die bacteriën, virussen, schimmels, sporen en VOC’s, met hun bijbehorende luchtvervuiling en geuren, zelfs in de meest veeleisende omgeving verwijderen.

www.biozonescientific.com

ACM Processed Air is partner van Nobel Fire Systems

Nobel Fire Systems

Nobel Fire Systems is de producent van ons Nobel K-serie automatische keukenbrand blussysteem, een echte marktleider als het gaat om brandbestrijding en brandblussystemen in keukens en andere situaties.

www.nobel-fire-systems.com

ACM Processed Air is partner van Ozone Blaster

Ozone Blaster

De Ozone Blaster is een professionele en krachtige ozongenerator voor keuken ventilatiesystemen en afzuiginstallaties. De Ozone Blaster is speciaal ontworpen om sterke geuren te neutraliseren, schimmelsporen te doden en bacteriën te bestrijden.

ACM Processed Air is partner van Inspirium

Inspirum

Vernieuwend, veeleisend en professioneel. Dat is horeca!! Voor u als horecaondernemer is het prettig om met bedrijven samen te werken die u begrijpen en die met u meedenken. Interieur, techniek, entertainment, automatisering, communicatie en alles voor de inwendige mens.

www.inspirium.nl

luchtbehandelingspecialist

Luchtbehandeling Specialist B.V.

Creëer een gezonde en productieve werkomgeving met professionele luchtbehandelingsoplossingen. Onze expertise en geavanceerde technologieën zorgen voor optimale luchtkwaliteit, temperatuurregeling en energie-efficiëntie in jouw bedrijf.

luchtbehandelingspecialist.nl

Recente projecten