fbpx

Dadawan Maastricht

Ook bij Dadawan in Maastricht hebben wij de Ozone Blaster mogen installeren.

De Ozone Blaster zorgt voor minder vette aanhechting in de luchtafvoerkanalen, waardoor er minder vaak gereinigd hoeft te worden. Maar ook wordt de uitstoot van geur geminimaliseerd doordat de Ozone Blaster zo goed als alle geuren neutraliseert.

Dadawan is een eigentijds betaalbaar foodconcept, een ruime keuze aan gerechten en een unieke manier van presenteren. Bij DADAWAN, dat oogt als een gezellig Grand Café, met een vlotte en vriendelijke bediening, kun je op gezette tijden ontsnappen aan de dagelijks hectiek en genieten van een verantwoorde Europese of exotische Aziatische maaltijd of een combinatie daarvan (fusion / wereldkeuken). Hoofdgerechten worden à la minute in de open keuken bereid. Bij de presentatie van de gerechten wordt bovendien gebruik gemaakt van een extra grote kom, de DADAWAN.

Daarnaast biedt DADAWAN 2Go klanten de mogelijkheid zelf hun eigen maaltijd op maat samen te stellen. Dit soort ‘take away’ (gemak) concepten zie je overigens steeds vaker: Beleving / etaleren – geur, smaak & kleur, ruiken, proeven & zien – spelen hierbij een belangrijke rol, net als het zien van de bereiding van de gerechten; het frontcooking, zoals wokken, grillen en mixen.

Horeca ontgeuringsinstallatie voor optimale keukenlucht reiniging

De Ozone Blaster is een professionele en krachtige ozongenerator voor keuken ventilatiesystemen en afzuiginstallaties. De Ozone Blaster is speciaal ontworpen om sterke geuren te neutraliseren, schimmelsporen te doden en bacteriën te bestrijden. Zo los je direct het probleem op van klagende buren en heb je minder vaak kosten voor het reinigen van een vetkanaal. Ook verhoog je de veiligheid door verminderd brandgevaar en heb je blije gasten door een gezond binnenklimaat.

Uitgelichte projecten