fbpx

Foodcourt Jaarbeurs Utrecht

De Jaarbeurs in Utrecht ontwikkelt momenteel een uniek foodcourt concept in het hart van Nederland.

ACM Processed Air B.V. mag als distributeur van Nobel Fire Systems in samenwerking met MIWO Luchtbehandelingstechniek en Pels RVS ook deze geweldige klus met grote trots uitvoeren! Door ons aantrekkelijke totaalconcept mogen wij nu ook voor de gehele foodcourt op de Jaarbeurs in Utrecht de installatie en het benodigde onderhoud in zijn geheel gaan verzorgen voor het Nobel K-serie keukenbrand blussysteem.

Foodcourt Kinepolis
Voor het Kinepolis complex, wordt er momenteel een geheel nieuwe foodcourt ontwikkelt. Dit wordt een thuishonk voor het nieuwe bioscoopgebouw en tevens een oriëntatiepunt in Utrecht, maar ook als een ontmoetingsplek voor mensen uit het bedrijfsleven. Een uniek concept gericht op een snelle, ongedwongen service met diverse foodcounters en foodstations, zoals Gourmet Burger, Bakery & Koffie, Italian of Asian maar ook een gezellige bar.

Automatische detectie en blussing met een minimale gevolgschade
Onze opdrachtgever heeft volgens ons de beste keuze gemaakt en voor het meest innovatieve en modernste keukenbrand blussysteem gekozen die er momenteel verkrijgbaar is voor professionele keukens. De Nobel K-serie is voorzien van automatische detectie, heeft een trefzeker blusvermogen en zorgt voor een minimale gevolgschade dankzij de speciale blusvloeistof.

Direct ingebouwd in de afzuigkap
De blus-nozzles, ook wel sproei- of spuitmonden genoemd, worden direct in (nieuwe of bestaande) afzuigkappen ingebouwd. Op het gebied van brandbestrijding en brandpreventie in horecakeukens is het Nobel K-serie keukenbrand blussysteem ‘hét neusje van de zalm’ voor iedere professionele horecakeuken.Het vernuftige en preventieve Nobel K-serie brandblussysteem is speciaal ontworpen ter voorkoming van keukenbrand en zal binnenkort geïnstalleerd worden bij alle horecakeukens gelokaliseerd op deze fantastisch nieuwe foodcourt bij de Jaarbeurs in Utrecht

Brandgevaar
Waar de meeste horecagelegenheden zich nog niet bewust van zijn is dat wanneer er een brand in het (keukenlucht)afzuigsysteem onstaat dit desastreuze gevolgen kan hebben. Want wanneer de vastgekoekte en uiterst licht-ontvlambare vette aanhechtingen en vetaanslag in de afzuigkappen en luchtkanalen vlam vat kan hierdoor een onbeheersbare brand gaan ontstaan.

Brandpreventie
Brand is toch wel het laatste wat u wenst als eigenaar van een restaurant of horecagelegenheid en vooral in zo een enorm groot complex als de Jaarbeurshallen, hier moet een horecakeuken toch absoluut en gegarandeerd brandveilig zijn en de uitbraak van brand ten alle tijden worden voorkomen.

Nobel K-serie
Wij zijn van mening dat daarom juist de keuze is gevallen voor het innovatieve Nobel K-serie blussysteem, want het blussysteem is toch wel het meest preventieve systeem ter bestrijding van brand in professionele horecakeukens wat er bestaat. Door de unieke samenwerking van onze in horeca gespecialiseerde bedrijvengroep, richten wij ons op een totale ontlasting van uw bedrijfsmatige zorgen. Voor een zo compleet mogelijke ontzorging van iedere horeca ondernemer en elke horecakeuken.

De Nobel K-serie is geschikt voor iedere horecakeuken, van groot tot klein.

Klik en bekijk hier meer informatie over Nobel K-serie keukenbrand blussystemen

Foodcourt Utrecht Jaarbeurs Kinepolis vergroot grootkeuken brandveiligheid met Nobel Fire Systems K-Serie keukenbrand blussysteem keuken
Foodcourt Utrecht Jaarbeurs Kinepolis vergroot grootkeuken brandveiligheid met Nobel Fire Systems K-Serie keukenbrand blussysteem keuken
Vergroot grootkeuken brandveiligheid met Nobel Fire Systems K-Serie keukenbrand blussysteem keuken

Brandveiligheid met een keukenbrand blussysteem van Nobel Fire Systems

De Nobel Fire Systems K-serie wordt gebruikt in zowel land- als maritieme toepassingen voor brandbestrijding in keukens en kombuizen. Het keukenbrand blussysteem heeft tal van wereldwijde goedkeuringen. Het is het enige elektrische systeem op de markt en heeft een aantal belangrijke voordelen ten opzichte van traditionele mechanische systemen.

Uitgelichte projecten