fbpx

Kebaya Asian Brasserie – Amsterdam Schiphol

Bij Kebaya wanen de gasten zich in een klein stukje Azië op Nederlandse bodem! Hier kan de gast zich ontspannen en optimaal genieten!

Van Thailand tot Indonesië, van Japan naar Vietnam en van India tot aan China. Tijdens deze reis ontdekken de gasten de authentieke en evenwichtige smaaksensatie van de zeer complete, traditionele Aziatische keuken in een gemoderniseerde omgeving.

Nobel Fire Systems keukenbrand blussystemen
Kebaya Asian Brasserie & HMS-host hebben gekozen voor het uiterst veilige keukenbrand blussysteem van Nobel Fire Systems! ACM Processed Air heeft als distributeur van de Nobel K-serie in samenwerking met RVS-expert Pels en de luchtbehandelingstechniek van MIWO deze geweldige klus met grote trots mogen uitvoeren! Door ons aantrekkelijke totaalconcept mogen wij nu dus ook voor HMS-host te Schiphol Amsterdam de installatie en het benodigde onderhoud bij Kebaya in zijn geheel verzorgen voor het Nobel K-serie keukenbrand blussysteem evenals het luchtbehandelingssysteem. Naast het keukenbrand blussysteem hebben wij met alle samenwerkende partijen ook de gehele luchtbehandeling, al het keukeninterieur en de inrichting van de Brasserie compleet mogen verzorgen.

Keukenbrand blussysteem direct in de afzuigkap ingebouwd
Het Nobel Fire Systems keukenbrand blussystemen is in samenwerking met RVS-expert Pels direct in de afzuigkappen in de fabriek al ingebouwd. Deze uiterst intelligente en innovatieve blussystemen zijn speciaal ontwikkeld voor het gebruik in de professionele keuken. De spuitmonden worden geheel onopvallend geïntegreerd in de afzuigkappen en afzuigsystemen. De Nobel K-serie is voorzien van automatische detectie, heeft een trefzeker blusvermogen en zorgt voor een minimale gevolgschade dankzij de speciale blusvloeistof. De blus-nozzles, ook wel sproei- of spuitmonden genoemd, worden direct in (nieuwe of bestaande) afzuigkappen ingebouwd. Op het gebied van brandbestrijding en brandpreventie in horecakeukens is het Nobel K-serie keukenbrand blussysteem ‘hét neusje van de zalm’ voor iedere professionele horecakeuken.

UV Luchtreiniger
Uiteraard is de luchtbehandelingsinstallatie hier ook voorzien van InDuct luchtreiniging, welke op natuurlijke wijze de lucht zuiver maakt van vervuiling, zoals bacteriën, virussen en micro-organismen door gebruik te maken van de met NASA technologie geproduceerde oxidanten, die zich na het oxidatieproces automatisch weer terug zullen transformeren in onschadelijke waterdamp. Dit creëert een gezonde ademlucht, reduceert geuren en verbeterd aanzienlijk de binnenlucht.

Kebaya Asian Brasserie op Amsterdam Schiphol investeert in virusvrije lucht met InDuct UV luchtreiniging

Brandveiligheid met een keukenbrand blussysteem van Nobel Fire Systems

De Nobel Fire Systems K-serie wordt gebruikt in zowel land- als maritieme toepassingen voor brandbestrijding in keukens en kombuizen. Het keukenbrand blussysteem heeft tal van wereldwijde goedkeuringen. Het is het enige elektrische systeem op de markt en heeft een aantal belangrijke voordelen ten opzichte van traditionele mechanische systemen.

Veilige, schone en virusvrije lucht werkt beter

Professionele luchtreinigers

Speciaal ontwikkeld voor gebruik in woningen, hotel, scholen, horeca, kantoren, recepties, lobbies, behandelkamers, wachtkamers, etc.

Luchtreiniging op basis van UV-C, plasma en ionisatie technologie

In ieder gebouw zijn schimmels, bacteriën, sporen, virussen en geuren aanwezig. Dus ook in de lucht die we inademen. Dit is normaal, behalve wanneer het aantal organismen stijgt tot een ongezonde hoeveelheid. Dan krijgen we last van de luchtkwaliteit binnenshuis en spreekt men van het “Sick Building Syndrome”.

Een professionele luchtreiniger draagt bij aan een gezond binnenklimaat waar iedereen beter in functioneert. ACM Processed Air heeft een luchtreiniger voor iedere situatie. Losstaande luchtreinigers, voor induct luchtreiniging, een hvac luchtreiniger of een airco luchtreiniger. Maar ook voor grote luchtbehandelsystemen hebben we een coil luchtreiniger.

Uitgelichte projecten