fbpx

Little Delirium Amsterdam

Eten met bier geeft meer plezier! Wilt u lekker eten in Amsterdam?

Want bij een heerlijk biertje hoort ook lekker eten. Anders komt die Roze Olifant wel érg vroeg voorbij…..Wilt u naast het genot van de speciaal bieren ook lekker eten in Amsterdam? Laat u dan verwennen met bijzondere combinaties van bieren en huisgemaakte gerechten of borrelhapjes. Een flinke scheut alcohol ontvlamt als het ware in de mond, die de tong en het gehemelte werkelijk opwarmen. De smaak is ook gekenmerkt door zijn rondheid. De afdronk is sterk, lang en droogbitter. U mag Délirium Café Amsterdam gewoonweg niet missen!

ACM Processed Air heeft als distributeur van de Ozone Blaster in samenwerking met MIWO en RVS expert Pels weer een prachtig restaurant mogen voorzien van een uiterst moderne en energiezuinige luchtbehandelingsinstallatie met geavanceerde ontgeuringstechnieken.

Horeca ontgeuringsinstallatie voor optimale keukenlucht reiniging

De Ozone Blaster is een professionele en krachtige ozongenerator voor keuken ventilatiesystemen en afzuiginstallaties. De Ozone Blaster is speciaal ontworpen om sterke geuren te neutraliseren, schimmelsporen te doden en bacteriën te bestrijden. Zo los je direct het probleem op van klagende buren en heb je minder vaak kosten voor het reinigen van een vetkanaal. Ook verhoog je de veiligheid door verminderd brandgevaar en heb je blije gasten door een gezond binnenklimaat.

Uitgelichte projecten