fbpx

Texaco Europabaan Woerden

NIEUW! TEXACO WOERDEN WEST

Gerealiseerd in samenwerking met De Leeuw Interieurbouw, Wieman Koel- en Klimaattechniek en MIWO Luchtbehandelingstechniek.

Bij Texaco Benschop Woerden-West kunt u naast voordelig brandstof tanken ook krasvrij uw auto wassen en snel een boedelbak huren, maar het zou geen ‘servicestation’ heten als er geen warme koffie, gekoelde frisdranken, verse belegde broodjes of een warme hartige snack uit de febo-snackmuur genuttigd kan worden. Benschop’s nieuwste Texaco servicestation is tevens voorzien van een kledingwasserette waar uzelf terwijl u wacht al uw vuile was kunt laten draaien en tegelijkertijd in de grote bloemenafdeling een mooie bos bloemen uitzoekt. MIWO Luchtbehandelingstechniek is de trotse verantwoordelijke voor de gehele HVAC luchtbehandelingsinstallatie, maar niet zomaar een luchtbehandelingsinstallatie! Want nergens in Nederland vindt u een tankstation die energiezuiniger is dan dit Texaco servicestation in Woerden-West.

In de keuken van het nieuwe servicestation, waarin alle snacks worden bereidt, worden de bakdampen via de afzuigkappen afgevoerd en effectief ontgeurt en de vette aanhechting in de luchtafvoerkanalen gereduceerd met geavanceerde ozontechnologie. Door de Ozone Blaster worden de geuren effectief geminimaliseerd, blijven de luchtkanalen vrij van schimmels en bacteriën, maar ook zorgt het voor meer brandveiligheid door de vermindering van vetaanhechting in de lucht- en ventilatiekanalen.

Horeca ontgeuringsinstallatie voor optimale keukenlucht reiniging

De Ozone Blaster is een professionele en krachtige ozongenerator voor keuken ventilatiesystemen en afzuiginstallaties. De Ozone Blaster is speciaal ontworpen om sterke geuren te neutraliseren, schimmelsporen te doden en bacteriën te bestrijden. Zo los je direct het probleem op van klagende buren en heb je minder vaak kosten voor het reinigen van een vetkanaal. Ook verhoog je de veiligheid door verminderd brandgevaar en heb je blije gasten door een gezond binnenklimaat.

Uitgelichte projecten