fbpx

Vijf nieuwe filialen Proeflokaal Bregje

Voor Proeflokaal Bregje heeft ACM samen met MIWO al meerdere vestigingen mogen voorzien van de Ozone Blaster in combinatie met hun geavanceerde luchtbehandelingstechnieken zoals warmte terugwinning, waardoor een cv-ketel geheel overbodig wordt gemaakt. Een enorme kostenbesparing!

Proeflokaal Bregje staat voor lekker en betaalbaar eten. Met zorg hebben zij heerlijke gerechten samengesteld tegen een zeer goede prijs. Daarbij kun je ook komen genieten van heerlijke geselecteerde bieren en wijnen. Waarom zou je zelf nog koken, als je bij Bregje lekker en betaalbaar kunt eten?

Proeflokaal Bregje had inmiddels al elf filialen. Je vindt Bregje in Alkmaar, Almere, Breda, Den Haag, Haastrecht, Leiden, Nieuwegein, Noordwijk, Oisterwijk, Rotterdam en Woerden. MIWO heeft nu ook de nieuwste filialen van Proeflokaal Bregje in Oosterhout, Emmen, Meppel, Alphen aan den Rijn en Bregje Ridderkerk opgeleverd!

Horeca ontgeuringsinstallatie voor optimale keukenlucht reiniging

De Ozone Blaster is een professionele en krachtige ozongenerator voor keuken ventilatiesystemen en afzuiginstallaties. De Ozone Blaster is speciaal ontworpen om sterke geuren te neutraliseren, schimmelsporen te doden en bacteriën te bestrijden. Zo los je direct het probleem op van klagende buren en heb je minder vaak kosten voor het reinigen van een vetkanaal. Ook verhoog je de veiligheid door verminderd brandgevaar en heb je blije gasten door een gezond binnenklimaat.

Uitgelichte projecten