fbpx

Watertuin Bergen op Zoom

Door onze Ozone Blaster wordt de afgevoerde keukenlucht continu behandeld en gereinigd met ozontechnologie.
Geuren worden geneutraliseerd en de vette deeltjes die zich normaal aanhechten in de luchtkanalen, het risico op brandgevaar wordt zo geminimaliseerd en de vette deeltjes en geuren worden op een milieuvriendelijke wijze via een natuurlijk proces via de luchtkanalen afgevoerd.

Watertuin Bergen op Zoom is de 5e locatie van het, succesvolle all-inclusive, concept Watertuin.
Met zo’n 440 zitplaatsen behoort deze tot één van de grotere locaties. De locatie oogt industrieel, met natuurlijke materialen, zoals de volledig gerestaureerde bakstenen muren en de “Watertuin pallethouten wanden”. De karakteristieke donkere, stalen constructie buizen aan het plafond met hangende planten en de lampion lampen maken het geheel compleet. De ruimtes worden sfeervol ingedeeld, o.a. door een grote, houten vlonder met een Koi vijver eromheen. Grote vazen met planten maken onderscheid tussen de diverse zitgelegenheden en zorgen zo voor knusse en sfeervolle hoeken.

Horeca ontgeuringsinstallatie voor optimale keukenlucht reiniging

De Ozone Blaster is een professionele en krachtige ozongenerator voor keuken ventilatiesystemen en afzuiginstallaties. De Ozone Blaster is speciaal ontworpen om sterke geuren te neutraliseren, schimmelsporen te doden en bacteriën te bestrijden. Zo los je direct het probleem op van klagende buren en heb je minder vaak kosten voor het reinigen van een vetkanaal. Ook verhoog je de veiligheid door verminderd brandgevaar en heb je blije gasten door een gezond binnenklimaat.

Uitgelichte projecten