fbpx

Projecten

ACM Processed Air heeft al heel wat mooie projecten uitgevoerd. Kijk bij onderstaande projecten voor meer informatie. Heb je vragen neem dan contact op.

Uitgelichte projecten

Onze merken

ACM Processed Air is distributeur van Ozone Blaster, Clean Air Europe, Nobel Fire Systems en BioZone Scientific International. Samen met deze bedrijven bieden wij de beste producten verkrijgbaar voor een veilige leef- en werkomgeving.

Oplossingen voor een veilige leef- en werkomgeving

De innovatieve en technisch hoogstaande producten van ACM Processed Air zijn een begrip in de horeca. Met de horeca ontgeuringsinstallatie en het keukenbrand blussysteem bieden wij unieke producten aan voor geurreductie en brandveiligheid in Nederland. Naast de veiligheid in de horeca keukens bieden wij ook oplossingen voor een gezond binnenklimaat voor o.a. scholen, kantoren, kinderdagverblijven en verpleegtehuizen. Dit doen wij o.a. met de inzet van een airco luchtreiniger of een luchtreiniger voor luchtbehandelsystemen (HVACInDuctCoil) op basis van UV-C, ionisatie en/of plasma technologie.

Geurreductie

Van stank wordt iedereen gek. Dus voorkom stank in je keuken, restaurant, kantoor of werkplek en geef je buren, gasten en personeel het genot van frisse lucht.

Brandveiligheid

Als de vlam in de pan slaat is het leed vaak niet te overzien. Met een goed keukenbrand blussysteem neem je je verantwoordelijkheid voor je personeel, je gasten en jezelf.

Luchtreiniging

In ieder gebouw zijn sporen, schimmels, geuren, bacteriën en virussen aanwezig. Een luchtreiniger zorgt voor een gezond binnenklimaat waar iedereen blij van wordt.

Desinfectie

Voorkom besmettingen van virussen, bacteriën, micro organismen en schimmels met de oppervlakte desinfectie oplossingen van ACM Processed Air.